De tant en tan és convenient
deixar de perseguir la felicitat
i dedicar-se senzillament a ser feliç

De tant en tan és convenient deixar de perseguir la felicitat
i dedicar-se senzillament a ser feliç

Vaig començar a practicar ioga el 2011, quan després d’un any amb forts dolors a l’esquena, em vaig anar recuperant a través de suaus exercicis per la columna i que em van permetre entrar en el camí del ioga, no només físicament amb les postures, sinó també amb l’espai interior que proporciona la pràctica, l’autoconeixement i la consciència de cos i ment mitjançant la respiració, que és la base.

Des de llavors i junt amb la meva inquietud de cerca, no he deixat mai de practicar i formar-me.

Eulàlia Farell

Formada principalment en Vinyasa Yoga, he practicat i participat en classes i tallers amb diferents escoles i diferents instructors nacionals i internacionals.

Practico i he practicat diferents disciplines del hata ioga: Vinyasa, Ashtanga, Aerial Yoga, Gentle, AcroYoga, Yoga Flow, Rocket Yoga, Power Yoga, Restaurative Yoga, Biorespiració, Yoga Nidra… entre d’altres tècniques de meditació i respiració.

Certificada en Vinyasa Yoga a ingravitt, YTT 200h amb Ariadna Candel i YTT 300h amb Cesar Caldera Davila, certificats avalats per Alliance Yoga. Formació en Ashtanga Yoga amb Eva Oller 100h. He ampliat coneixements amb altres especialitats com Yoga Restauratiu i Terapeutic a Yoga Bindu Barcelona, amb Leo Cuda, Yoga per a Embarassades i Post-Part a l’Escola MamaYoga, Yoga per a nens i famílies, amb Nataly Plotyanskaya de Yoga Seeds of Love, a Yoga&Yoga Barcelona, instructora de SUPYOGA, amb Daina Ortiz de supyoga.cat, i certificació de Cadenes Musculars de FisiomYoga. Curs en Neurociència amb Nazareth Castellanos, “El Cerebro cómo Aliado”.

Amb Certificat de Professionalitat en l’àmbit nacional a nivell Espanyol com a instructora de ioga, inscrita al ROPEC, Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya i amb Assegurança de Responsabilitat Civil Professional.

Altres formacions com Monitora de lleure infantil i juvenil, curs de Eneagrames amb Borja Vilaseca, curs de Bioneuroemoció amb Enric Corbera, i formació de Socorrista per la Creu Roja. Destacar també el meu treball personal dins el Psicoanalisis, en un compromís per evolucionar com a persona.

Després d’anys donant classes de ioga a diferents centres del Vallès i El Maresme, les circumstàncies i el meu desig de construir projecte em porten a obrir amb molt d’esforç i il·lusió, el meu propi centre: L’ESTUDI, a Vilassar de Mar.

Destacar com a referents en la meva formació grans professors com Cesar Caldera, Eva Oller, Ramiro Calle, entre d’altres. I tots els companys i companyes que s’han creuat en el camí.