ACTIVITATS

ACTIVITATS

RETIRO DE YOGA

La Naturaleza se recoge hacia adentro, caen las hojas de los árboles, la Luz del día se acorta y hace más frío. La energía se interioriza y es buen momento para el reposo y la mirada interna. El metabolismo empieza a ralentizarse, preparándose para las estaciones más frías del año.

El otoño nos invita a parar. Una época para bajar el ritmo, descansar ante los primeros fueguitos que nos mantendrán calientes durante los meses de otoño e invierno.

Te invitamos a mirar hacia dentro y te acompañamos en este viaje con nuestro retiro de yoga MIRADA DE TARDOR en la Garrotxa del 18 al 20 de Octubre 2024

Más información aquí

108 SALUTACIONS AL SOL

Meditació activa en moviment, conectant la respiració i l’energia del grup.
Activitat solidària, el 100% de la recaptació va destinada a recolzar una causa solidària.

El ritual es realitza tradicionalment en dates assenyalades properes als canvis de cicle.

Portem més de 15 edicions d’aquest ritual de les 108 Salutacions al Sol, des del març de 2019.

PRÒXIMA EDICIÓ
21 JUNY 2024 – 19H
Platja Vilassar de Mar

SUPYOGA

Pràctica de ioga dins el mar, sobre la taula de stand up paddel. És una experiència especial i diferent on pots connectar amb l’entorn. A més dels beneficis del ioga, en el supyoga adaptem les alineacions de les asanas (postures) a la taula, treballant sobretot amb l’equilibri, tonificant la musculatura i activant l’atenció plena. Amb el so de les onades i l’escalfor del sol.

No es necessària experiència prèvia ni amb ioga ni amb paddel surf per provar-ho, només és necessari saber nedar.

T’animes a provar-ho?

DATES ESTIU 2024:

Dissabte 15 JUNY 8h

Dissabte 13 de JULIOL 8h

Inscripcions a través del Club Nàutic de Vilassar de Mar. No cal ser soci per participar.
El material està inclòs en la pràctica.

Reserves aquí.

SALUTACIONS A LA LLUNA

Meditació activa a través del la Salutació a la Lluna o Chandra Namaskar són una sèrie de postures realitzades per generar un flux energètic especialment indicat per mobilitzar l’energia Yin, l’energia lunar.
L’harmonia, la subtilesa, l’elegància i la ciclicitat de la pràctica fan potenciar aquestes qualitats en un mateix, connectant-te amb la calma i la meditació introduint un estat de pau interior.

Fem aquest ritual a la platja, al vespre, el dia de la lluna plena de cada mes.
Consulta dates.
Inscripció prèvia. Reserva la teva plaça.
Platja de Palomares
Vilassar de Mar

IOGA A LA PLATJA

Classes de ioga dirigides, seguint un estil Vinyasa Yoga, adaptat a tots el nivells. Adaptarem el ritme de cada pràctica, a les condicions meteorològiques del entorn i físiques del grup.
El repte de practicar en un exterior amb condicions diferents, en una superfície de sorra, el vent, el sol, la gent, fa que perdem el control total de la situació, treballem més intensament amb l’equilibri i la concentració.
Una experiència davant del mar. En un espai natural amb aire net i fresc.

T’animes a provar-ho?

PORTA LA TEVA ESTERILLA o PAREO o TOVALLOLA I VINE A PRACTICAR AMB NOSALTRES EN UN ENTORN PRIVILEGIAT

Alguns DISSABTES o DIUMENGES al matí durant l’any.
Inscripció prèvia. Reserva la teva plaça.

Platja del
Palomares
Vilassar de Mar

RITUAL CAP D’ANY

Sessió de ioga i meditació, enfocada a tancar l’any, fent un recorregut pels chakres per equilibrar el cos.

Opció d’assistir de manera presencial o online via zoom

MINI-RETIR DE BOSC I IOGA

Al Parc Natural del Montseny

Inclou esmorzar, passejada amb reconeixament de plantes, classe de ioga per connectar amb l’element de la terra, taller d’auto-massatge facial amb productes @delmontseny (fitocosmètica natural) i dinar brunch vegeterià i ecològic amb productes de proximitat @cordelmontseny.

Al prat de l’Ermita de Sant Guillem del Montseny.

ESDEVENIMENTS ANTERIORS

ESDEVENIMENTS ANTERIORS

MINI-RETIR DE BOSC I IOGA

Mini-retir de un dia al Parc Natural del Montseny. Ja hem fet un parell d’edicions d’aquesta activitat regenerativa.
Començant amb un bon esmorzar, seguit de una passejada amb reconeixament de plantes de la zona del Montseny, recordant les seves propietats. La classe de ioga ens endinsa una mica més en la consciència per connectar des de nosaltres mateix@s amb l’element de la Terra i des d’aquesta connexió amb el cos, seguim amb el taller d’auto-massatge facial amb productes @delmontseny (fitocosmètica natural), acabant la jornada amb un dinar brunch vegeterià i ecològic amb productes de proximitat @cordelmontseny. Una activitat que repetirem ben aviat i que no et pots perdre!!!

TALLERS de IOGA EN FAMÍLIA

En aquests tallers de ioga en família treballem a través del ioga, la respiració i el joc. És una bona manera de fomentar la relació familiar, en un ambient distès, divertit i fora de l’entorn habitual. Una forma de compartir temps amb els teus fills mentre fem una activitat corporal com és el ioga, que ens ajuda a reforçar vincles afectius i relacionar-nos d’una manera diferent.

L’infant ha de venir acompanyat d’un adult ja que tota l’activitat es basarà en compartir aquest espai. Pensat per a nens a partir de 3 anys.

RETIR DE IOGA PLENILUNI

Un retir per escoltar aquesta energia explosiva, un espai per cuidar el cos, la ment i l’esperit a través de la pràctica del ioga, l’alimentació conscient i l’entorn natural.

El pleniluni o lluna plena és la fase lunar de culminació del cicle mensual. El ple de lluna té lloc quan la Terra està situada exactament entre el Sol i la Lluna. Etapa d’explosió interior. Moment de plenitud on l’energia està en el seu punt culminant, punt de major esplendor. Etapa de força i dinamisme. Moment ideal per a celebrar i compartir.

Masia Rural Can Pica. 11,12 i 13 d’octubre de 2019.
Parc Natural del Corredor i Montnegre.

NOVILUNI

Retir d’introspecció, un espai per cuidar el cos, la ment i l’esperit a través de la pràctica de ioga, l’alimentació conscient i l’entorn natural.

El noviluni o la lluna nova és la fase lunar d’inici de cicle mensual. Etapa de transformació interior. Fase en que la Terra, la Lluna i el Sol es situen en aquest ordre. Moment passiu, d’observació i escolta, per deixar anar allò que ja no necessitem. Moment receptiu, per obrir-se allò que vindrà.

Masia Rural Can Pica. 3, 4 i 5 de Maig de 2019.
Parc Natural del Corredor i Montnegre.

108 SALUTACIONS AL SOL

El 31 de març de 2019 fem la primera edició de les 108 Salutacions al sol a Vilassar de Mar.

De la mà de L’ESTUDI -YOGA- i en col·laboració amb Cesar Caldera @cesarcalderadavila i tot l’equip dels 108 Saludos Solidarios BCN @108saludosalsolsolidarios, introduim aquest format de ritual solidari, que consta de 4 parts de 27 salutacions amb un petit descans en balasana entre les 4 parts. La pràctica dura 1 horeta aproximadament i cal destacar la part solidària.

L’aportació econòmica és voluntària i integrament destinada a una causa solidària.

ACROYOGA A LA PLATJA

Des de 2018 hem fet varis tallers de acroyoga i jam’s.

Uns tallers per compartir, per divertir-nos a través del cos. Per treballar les pors i la confiança, a través del joc i l’equilibri. Cultivant la consciència i empatia amb el company.

Treballem a través d’elements terapèutics provinents del massatge tailandès, que inclouen els estiraments, i elements que provenen del ioga, com les asanes, la consciència en la respiració i en la postura, l’alineament i activació del cos.

TALLER DE IOGA PER ALS MÉS PETITS

JULIOL 2017

L’objectiu principal del taller és que el nen o nena s’ho passi bé, així doncs és una activitat lúdica, on a través del joc i la imaginació, practicarem ioga i relaxació.

Tot això potenciant el fet de sentir-se acceptat i acceptar-se a ell mateix , sense intentar forçar el cos en cap postura. El ioga és per sentir-se bé, no malament.

TALLER DE IOGA AMB ELS NENS

Fantàstic el TALLER DE IOGA AMB ELS NENS de l’Escola Ginebró, de Llinars del Vallès.

Un joc, un conte a través del cos i la respiració, a través del ioga.

Moníssims tots!!! <3

INICIACIÓ AL IOGA

Aquest dissabte 22 d’Abril 2017 estarem encantats de col·laborar dins la celebració de l’Aniv[atzari] del Casal Popular de Vilassar de Mar.

Tindrem una paradeta informativa durant tot el matí, davant de can Bisa, al Passeig dels Pins de Vilassar. I a les 11,30h farem una sessió de ioga suau per a tothom qui es vulgui iniciar en aquesta pràctica mil·lenària. Vine amb roba còmode i si en tens, porta’t la teva esterilla!

A més hi haurà moltes més activitats que no et pots perdre!